7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 18:58
No menu items!

Carmen Dan, la Constanța: “Normalitatea există și nu este izolată!”

spot_img

“Adunările electorale cu mii de participanți pot arăta și firesc: oameni zâmbind, oameni crezând într-o viață mai bună, oameni care pricep că importanța cuvântului dat și apoi respectat este una uriașă. (…)Normalitatea există și nu este izolată”  – este mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, care a participat, vineri, la Constanța, la o întâlnire electorală, alături de lideri locali. 

Redăm integral mesajul transmis de Carmen Dan pe pagina sa de Facebook:

“Astăzi, la Constanța, m-am asigurat că normalitatea există. Da. Chiar există și nu este izolată! Iată că adunările electorale cu mii de participanți pot arăta și firesc: oameni zâmbind, oameni crezând într-o viață mai bună, oameni care pricep că importanța cuvântului dat și apoi respectat este una uriașă. Oameni minunați, români care ne fac mândri și care demonstrează că România poate trimite patrioți la Bruxelles!

Ei m-au convins că reprezentanții administrației locale nu sunt doar un motor electoral – așa cum ne-au obișnuit, în discursuri seci, liderii opoziției, ci piloni ai societății, ai comunităților pe care le conduc și le administează și cărora le pot oferi șansele unui viitor mai bun: de la investiții importante în infrastructură (și mă refer aici nu doar la infrastructura rutieră, ci și la dezvoltarea rețelelor edilitare, la infrastructura școlară), în educație, în cultură, în servicii medicale de calitate, în siguranța publică.

Din această perspectivă, au beneficiat și vor beneficia în continuare de toată susținerea guvernului din care eu fac parte, prin alocarea de fonduri necesare derulării proiectelor pe care le promovează, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și, mai nou, prin accesul la Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI), prin intermediul căruia 10 miliarde de euro au fost puși la dispoziția primăriilor și a asociațiilor de dezvoltare intercomunitară.

Este important să nu uităm accesul la fondurile europene, la programele de dezvoltare regională, iar pentru toate acestea, avem nevoie de români adevărați și la Bruxelles, de români care să ne facă mândri și care să susțină cu adevărat interesele României, de care Klaus Iohannis și opoziția au uitat cu desăvârșire, punând pe primul loc, în fața liderilor europeni, propriile interese electorale!

Vreau să le mulțumesc social-democraților constănțeni, în numele colegilor mei din Guvernul României, pentru susținerea și încrederea pe care ne-au acordat-o în ultimii ani în campaniile electorale dificile pe care le-au dus, doar pentru a le demonstra românilor că suntem capabili să aplicăm proiecte importante pentru pentru dezvoltarea României!

Dacă nu aș fi fost teleormăneancă, mi-aș fi făcut viza de reședință în Constanța. Astfel, am fi fost astăzi 146 de noi membri în Organizația municipală condusă de domnul președinte Decebal Făgădău! 😊
Mult succes, PSD Constanța!”