7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 19:48
No menu items!

Carmen Dan, întâlnire cu femeile social – democrate în Cumpăna (Constanța): “Suntem multe și suntem foarte bune!”

spot_img

Ministrul afacerilor interne Carmen Dan a avut, sâmbătă, o întâlnire cu femeile social – democrate, în comuna Cumpăna, județul Constanța, condusă de 19 ani de o femeie-primar. “M-am încărcat cu energie pozitivă astăzi la Cumpăna și am plecat după o vizită care a durat mai bine de 3 ore cu sentimentul că împreună vom reuși să depășim procentele cu care suntem cotați și că vom trimite în Parlamentul European cât mai mulți români cu dragoste și interes pentru România, așa cum sunt colegii noștri de pe liste!”, este concluzia vizitei, transmisă de Carmen Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Redăm integral mesajul ministrului:

“Astăzi, în comuna Cumpăna din Constanța, am avut deosebita plăcere și onoare de a mă revedea cu femeile social-democrate din peste 26 de localități ale județului de la malul Mării Negre.

Ca de fiecare dată, întâlnirea cu femeile din partid este, pentru mine, o confirmare a faptului că decizia luată în urmă cu aproape 3 ani, respectiv aceea de a face politică, a fost una corectă! Suntem multe și suntem foarte bune!

Colegele pe care le-am revăzut astăzi, în frunte cu primarul comunei Cumpăna, președinte al OFSD Constanța, doamna Mariana Gâju, mi-au confirmat convingerea că doamnele au determinarea și capacitatea de a se mobiliza exemplar în contextul campaniei pentru alegerile europarlamentare de peste două săptămâni.

M-am încărcat cu energie pozitivă astăzi la Cumpăna și am plecat după o vizită care a durat mai bine de 3 ore cu sentimentul că împreună vom reuși să depășim procentele cu care suntem cotați și că vom trimite în Parlamentul European cât mai mulți români cu dragoste și interes pentru România, așa cum sunt colegii noștri de pe liste!”

R.D.