18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 20:49

Antena 3 lansează azi primul jurnal CNN Hour, la ora 18. Antena 3 este singura staţie de ştiri partener CNN

spot_img

News Hour CNN este un program de știri interne și externe care va avea debutul luni, la ora 18.00. Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunțat că este vorba de o dublă premieră.

“Cei care iubesc secțiunea digitală, pe site-ul www.antena3.ro, va exista o secțiune specială cu știri de peste tot din lume.
Pentru prima oară, CNN are emisiune în România.
De mâine, (n.r. luni, 10 mai) noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească, până la urmă, ce e important într-o zi.

“Nu există orientare politică. Cei care se vor uita de mâine, vor avea informație, news”, a mai explicat Mihai Gâdea.

CNN Hour va fi o emisiune zilnică ce va fi difuzată în prime-time, de luni până vineri, de la ora 18.00. Va fi prezentată de Ana-Maria Roman, Sabrina Preda și Sergiu Cora și vor contribui inclusiv oameni pe care CNN îi va trimite la Bucureşti.

De luni până vineri, ora 18:00 devine reperul știrilor scrise și montate după standardele profesionale ale CNN, produse de o echipă de jurnaliști dedicată acestui produs, dar care va beneficia și de suportul întregii redacții Antena 3, anunță Intact Media.

Fiecare ediție va aduce publicului din România relatări exclusive ale corespondenților CNN din toate punctele fierbinți ale lumii. Acestora li se vor adăuga subiectele interne difuzate în premieră, anchetele exclusive și abordările 100% originale, toate constituite în jurul valorilor esențiale ce vor fi promovate în noul program al Antenei 3: interes public, credibilitate, curaj, onestitate, integritate și respect.