29.9 C
București
marți, 9 august 2022 - 10:46
No menu items!

VIDEO Cerere incredibilă la o primărie din Gorj. Un angajat vrea înapoi șpaga dată la angajare: 3.000 de euro și 20 de litri de vin

spot_img

Un angajat al primăriei Albeni, din județul Gorj, îi cere primarului returnarea sumei pe care a dat-o la angajare.  Sunt la mijloc 3.000 de euro, 1.500 de lei, dar și zeci de litri de vin alb.

Irinel Cotojman, asistent medical comunitar, a întocmit un memoriu adresat primarului Ionuţ Stan.

„Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni.Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele:

– 3.000 Euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18.00, în locaţia Câmpu Mare;

– 1.000 de lei + 20 litri vin alb în data de 02-07-2019;

– 500 de lei, banii mei pe care i-aţi pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19;

– Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu.

Cu această ocazie, vă informez că o să-mi dau demisia pe loc în momentul în care o să-mi recuperez aceşti bani”, încheie Cotojman.

Irinel Cotojman a depus şi o plângere penală împotriva primarului Stan cu privire la şpăgile pe care le-ar fi dat. De asemenea, în spaţul public au apărut o serie de înregistrări video în care primarul Stan recunoaşte că s-au dat bani pentru o angajare.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj nu a comunicat nimic în legătură cu acest dosar penal.