12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 14:35

Andreea Sava (Antena 3) a lansat blogul “pentru femei ocupate”

spot_img

Andreea Sava  – jurnalist, producător de conținut al emisiunii “100 de minute” și producător la “Q&A”, dar și un exemplu de eleganță, frumusețe și feminitate – a lansat miercuri blogul “pentru femei ocupate”.

“Nu e niciodată prea târziu ca să te apuci de sport”, subliniază Andreea în prima postare de pe blogul ei.

Și, așa cum promitea într-un interviu acordat zilele trecute, blog-ul Andreei Sava este dedicat, în primul rând, “femeii normale, care muncește mult, are eventual familie care-i ocupă mult timp și care nici cu banii nu stă foarte bine”.

“Blogul acesta este despre cum să faci sport acasă și cum am reușit eu să fac din mișcare o rutină indispensabilă. Ca spălatul pe dinți. Și dacă am putut eu, oricine poate. Doar să vrea. Nu trebuie să fii sportivă. Eu nu sunt. Nu trebuie să mergi la sală. Eu nu merg. Nu trebuie să mai fi făcut sport și să ai condiție fizică. Eu nu aveam la începutul lui 2014 când m-am decis să nu mai fiu sedentară. Nu trebuie să investești in aparate și echipamente. Eu nu am. Pe lângă avantajul de a arăta bine, te simți foarte bine fizic. Fără durerile de spate sau de mușchi specifice sedentarismului”, este mesajul încurajator transmis de Andreea celor care o vor putea urmări de acum pe https://pentrufemeiocupate.wordpress.com/.

Concluzia Andreei Sava, după aproape doi ani și jumătate de exerciții practicate zilnic, cu multă disciplină și atenție la alimentație: “Nu trebuie să ai 20 de ani ca să faci mişcare şi să arăţi decent. Eu nu am. Sunt categoria 30+ de destui ani”.

Andreea nu arată însă doar “decent”, arată senzațional, iar cele care doresc să afle „rețeta” unei forme fizice de invidiat trebuie doar să acceseze https://pentrufemeiocupate.wordpress.com/.

R.D.