16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:21

Ștefan Florescu, favoritul alegătorilor în sectorul 6. Independent politic, dependent de oameni

spot_img

Cu mai puțin de o lună și jumătate înainte de alegerile locale, sondajele arată că Ștefan Florescu, candidat independent, rămâne favoritul alegătorilor în sectorul 6 și poate câștiga fără probleme lupta pentru fotoliul de primar.

Și asta, pentru că este gospodar, „independent politic și dependent de oameni”. Aceasta este concluzia celei mai recente cercetări, realizate de “Asociația Drumul Taberei”.

Astfel, nu mai puțin de 40,82% dintre cei chestionați au răspuns că l-ar vota pe Ștefan Florescu dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Sectorului 6.

florescu_sondaj

Ștefan Florescu conduce detașat și atunci când respondenții trebuie să nominalizeze un gospodar și apropiat de oameni – 44, 17% dinte cei chestionați l-au indicat pe acesta, atunci când au răspuns la întrebarea “Pentru functia de primar al Sectorului 6, pe care dintre candidati enumerați îl considerați ca fiind un om gospodar și apropiat de oameni ?

Sondajul arată și că alegătorii din sectorul 6 preferă un independent candidaților înregimentați politic: 37,44% dintre cei chestionați arătând asta prin răspunsul la întrebarea: “Dacă mâine ar avea loc alegeri pentru funcția de primar al sectorului 6, candidatul cărui partid l-ați prefera pentru funcția de primar?”.

florescu_sondaj2

Iar apropierea de oameni, prin fapte și prin sprijinul acordat acestora atunci când aleșii locali au uitat de ei, i-au adus lui Ștefan Florescu și popularitatea: pentru 55,82% dintre cei care au răspuns chestionarului, candidatul independent este cunoscut și foarte cunoscut.

florescu3

De altfel, cercetarea de acum nu face decât să confirme sondajele anterioare ale PNL și PSD care-l dădeau ca favorit pentru fotoliul de primar în sectorul 6 pe Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din Suflet, pentru Suflet”.

R.D.