26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:40
No menu items!

Adi Mutu DAT AFARĂ de la U Craiova 1948

spot_img

Adrian Mutu a fost dat afară, luni, la mai puțin de o lună de când U Craiova 1948 anunța că antrenorul nu va fi demis de la echipă, indiferent de rezultatul derby-ului cu CS Universitatea Craiova.

Demiterea lui Adrian Mutu nu este surprinzătoare, judecând rezultatele echipei din ultima perioadă, și anume, șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Decizia poate fi însă considerată neașteptată, ținând cont de comunicatul dat în urmă cu mai puțin de o lună de U Craiova 1948, prin care se anunța că staff-ul tehnic din acel moment are toată încrederea conducerii.

Mai mult, clubul patronat de Adrian Mititelu informa că Adrian Mutu nu va fi demis indiferent de rezultatul din derby-ul cu Universitatea Craiova, rezultat care s-a dovedit luni a fi cel care i-a fost ”fatal” fostului selecționer al naționalei de tineret.

Favorit să-l înlocuiască pe Adrian Mutu la U Craiova 1948 este Marius Șumudică, antrenor liber de contract din august, când a fost demis de la CFR Cluj.

Tehnicianul care a cucerit titlul cu Astra în Liga 1 este dispus să preia formația din Bănie, însă doar dacă în conducere va fi adus Marian Copilu, președintele cu care a lucrat la CFR Cluj.

„Eu nu țin de niciun scaun. Eu sunt aici, rămâne la latitudinea conducerii ce va face.

Eu încerc să-mi fac treaba într-un mod profesionist zi de zi, dacă eu nu reușesc, poate o face altcineva. Conducerea va decide.

Eu, ca antrenor, nu-mi dau demisia, pentru că nu am de ce. Am muncit de câteva luni încoace și cred că lucrurile se pot îndrepta”, a declarat Adrian Mutu.