joi, 25 februarie 2021 - 15:32

WhatsApp introduce o nouă funcție. Ce vor putea face utilizatorii pentru a nu rata niciun mesaj

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp va introduce o nouă funcţie, care permite citirea mesajelor mai târziu.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidenţialităţii şi noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar şi celor mai distraţi să nu rateze niciun mesaj, relatează Mediafax. 

Funcţia, care, după toate probabilităţile, va fi numită „Citeşte mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicaţia va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele de citit.

Aplicaţia ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversaţiile sunt foarte active. Această funcţie ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Conform WABetaInfo, funcţia nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând. Pentru a putea fi folosită, va trebui selectat chatul dorit şi apăsat până se deschide meniul dedicat. Astfel, vom putea alege opţiunea „Citiţi mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajelor pentru a fi citite ulterior.