18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 21:33

VIDEO Părinții copiilor aflați într-un parc din Brăila, amenințați cu un pistol

spot_img

Un bărbat a ajuns la Poliție miercuri seară, după ce a amenințat cu un pistol cu bile părinții copiilor care se aflau într-un parc din Brăila.

Un echipaj de jandarmi a fost sesizat de mai multe persoane cu privire la faptul că, în parcul de joacă pentru copii situat pe strada Industriei din municipiul Brăila, un bărbat amenință cu un pistol cu bile.

Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat și l-au găsit pe bărbat, în stare vizibilă de ebritate, pe o bancă din parc în timp ce amenința persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizat și deposedat de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condus la sediul Poliției Municipiului Brăila.

Bărbatul, domiciliat în Brăila, în vârstă de 34 ani, a spus jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra: “Aveam pistolul în teacă în caz că mă ataca cineva”.

Au fost întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Pistolul cu bile din plastic a fost ridicat în vederea continării verificărilor și predat lucrătorilor din cadrul Biroului Arme și Muniții al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.