23.8 C
București
miercuri, 16 iunie 2021 - 14:33

Mihai Tudose: “Firescul prostiei sau prostia firescului?” Ce conține nota de fundamentare a HG de prelungire a stării de alertă

spot_img

Mihai Tudose, europarlamentar PSD și fost premier, revine cu noi dezvăluiri legate de modul în care Guvernul Cîțu a prelungit starea de alertă, dar și de modul în care coaliția de guvernare conduce România. Tudose a publicat, joi, pe contul său de Facebook, nota de fundamentare a Hotărârii de Guvern prin care starea de alertă a fost prelungită, iar în conținutul acesteia se stipulează, în mod surpinzător, că această situație nu are niciun efect asupra situației socio-economice și niciun impact bugetar, nici în anul în curs, nici în următorii 4 ani. 

În continuarea postării de ieri despre fuga de asumare, revin astăzi cu ,,mici amănunte” despre ce este sau mai bine zis ce nu este prin capetele ,,luminate” care cică guvernează….
Hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă are o notă de fundamentare. Această notă de fundamentare ne spune la secțiunile 3, 4, 5 și 6 următoarele: în viziunea guvernului starea de alertă NU are niciun impact socio-economic. Nu are niciun impact bugetar nici în anul curent și nici în următorii patru ani… și NU a fost necesară niciun fel de consultare cu absolut nimeni din afara guvernului!
Vă prezint întreaga Notă de Fundamentare, iar pentru a vă ușura lectura… paginile 18-22 cred că sunt suficiente”, scrie Mihai Tudose pe Facebook. 
 
“La fel de ,,suficient” este și ceea ce fac acești inconștienți cu România.
Și o întrebare: dacă în ,,viziunea” voastră de pseudo-guvernanți starea de alertă în care închideți sau limitați sectoare/ ramuri economice nu are niciun fel de impact economic (!!!) atunci pe ce ați cheltuit anul trecut cele 30 miliarde euro împrumutate? Și pentru ce împrumutați în draci în continuare?
Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da și voi seama că sunteți cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”, concluzionează fostul premier postarea cu titlul: “Firescul prostiei sau prostia firescului?”
 
Raluca Dan