11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 2:56

UPDATE VIDEO Noi imagini cu incendiul uriaș de la o fabrică de pâine din Constanța

spot_img

UPDATE: Pompierii au raportat lichidarea incendiului la ora 2:39, dar fabrica a fost distrusă în proporție de 80%. Cauza probabilă a incendiului este un trăznet care a lovit fabrica în cursul furtunii de azi-noapte.

Știre inițială

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitaţi să intervină luni seara în localitatea Satu Nou din județul Constanța. Fabrica a ars aproape în totalitate. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o fabrică de pâine din localitatea Satu Nou.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale stingere, două autoscari, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD B, în total 40 de pompieri. De asemenea, ISU Ialomiţa a venit în sprijin o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri.

De asemenea, ISU Ialomița a trimis în sprijin o autospecială de stingere cu cinci subofițeri.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.400 de metri pătrați, iar intervențuia a fost deosebit de dificilă.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


 

C.D.