27.4 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 18:04
No menu items!

VIDEO. Imagini șocante în Capitală. Un șofer STB s-a luat la bătaie cu un biciclist, sub privirile pasagerilor. A fost concediat

spot_img

Un șofer STB a rămas fără serviciu după ce a fost implicat, marți-după amiază, într-o altercație cu un bicilist. Incidentul a avut loc sub privirile șocate ale călătorilor de pe linia 335, într-o stație de pe Mihai Bravu. Poliția a declanșat cercetări în acest caz.

Șoferul STB care s-a luat la bătaie cu un biciclist, livrator de mâncare, în trafic a fost concediat de companie, potrivit unui comunicat oficial. El era deja cercetat disciplinar pentru că participase la greva ilegală din ianuarie.

Și asta după ce imaginile cu incidentul au apărut marți pe Facebook, șoferul fiind filmat de călători când îl lovește pe bicilist.

Reprezentanții STB arată că șoferii și vatmanii sunt supuși anual unui control medical, care include şi testări psihologice, iar la ieşirea în traseu, conducătorii de vehicule îşi asumă responsabilitatea păstrării integrităţii călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic, cât şi a vehiculului.

De asemenea, în urma sesizării depuse de livrator, Poliția a deschis o anchetă.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă un conflict în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat sursa citată.

SURSA VIDEO: Răzvan Marius Șeitan/Facebook