8.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 12:00
No menu items!

VIDEO / FOTO S-a scufundat pontonul inaugurat de Raluca Turcan: “Lua apă de la inaugurare”

spot_img

În total șapte persoane în frunte cu ministrul Muncii Raluca Turcan au tăiat panglica pontonului din Tulcea care ar fi trebuit să găzduiască un centru pentru copii cu dizabilități. Imaginea de atunci a generat bancuri și mii de ironii la adresa celor care s-au lăsat fotografiați în timp ce tăiau panglica. Astăzi, pontonul s-a scufundat. Nu a trecut nici o lună de la marea inaugurare.

Pontonul pentru copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării a fost inaugurat de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, la 22 septembrie. Proiectul reprezenta o premieră pentru România. Însă, pontonul s-a scufundat. Unii martori spun că, încă de la momentul inaugurării, pontonul lua apă.

„Acum mai puţin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere de panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilităţi plasat pe un ponton. Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării.

Raluca Turcan, trimiteţi măcar o coroană la faţa locului“, scriu internauţii pe Facebook.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, ministrul Muncii taie panglica alături de alte șase persoane, printre care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, prefectul județului, Nicolae Topoleanu, sau primarul localității Mahmudia.

                                                                                       C.Dumitrescu