14 C
București
vineri, 7 mai 2021 - 1:45

VIDEO. Florin Cîțu și Ludovic Orban s-au contrazis în direct pe tema demiterii ministrului Cătălin Drulă

Președintele PNL l-ar schimba pe ministrul USR-PLUS Cătălin Drulă, pentru afirmațiile jignitoare făcute la adresa premierului, dar Florin Cîțu l-ar mai lăsa. Cei doi lideri PNL s-au contrazis pe această temă chiar în conferința de presă în care și-au declarat intențiile cu care vor merge la discuțiile cu partenerii de coaliție.

Încă de zilele trecute, Ludovic Orban i-a amenințat pe miniștrii lui Florin Cîțu că dacă mai jignesc premierul sau Guvernul, dacă au critici la adresa lui Florin Cîțu, mai bine să își facă bagajele, ca Vlad Voiculescu. 

În schimb, Florin Cîțu a ieșit, după aceste declarații, și l-a contrazis pe șeful său de partid. Premierul a spus că așteaptă fișele de evaluare de la miniștrii USR-PLUS și că activitatea acestora va fi analizată pe baza rezultatelor și acțiunilor, pe declarații.

Luni, la fel. Fiecare și-a păstrat opinia, numai că de acdeastă dată erau în direct, și unul lângă celălalt. Ludovic Orban l-ar fi demi pe Cătălin Drulă, pentru că a zis că premierul este “un zombie politic”, iar prim-ministrul nu.

Emanuel Stan