33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 20:58
No menu items!

Premierul se plânge că nu a primit de la toți miniștrii USR-PLUS evaluările, pe baza cărora va face analiza guvernării

spot_img

Premierul Florin Cîțu a declarat că încă nu a primit de la toți miniștrii fișele care vor fi folosite la evaluarea cabinetului Cîțu, după 6 luni de guvernare.

„Nu de la toți miniștrii. O să vă spunem mâine (n.r. luni) care sunt ministerele de unde nu am primit. Sunt câteva, nu mi le aduc aminte pe toate. Sunt mai multe ministere. Sunt majoritatea de acolo (n.r. de la USR-PLUS)”, a precizat Florin Cîțu.

Totodată, Cîțu susține că miniștrii vor fi evaluați în funcție de realizări, nu de declarațiile lor. Asta deși Ludovic Orban a spus, acum două zile, că miniștrii care mai atacă premierul și Guvernul, vor pleca acasă așa cum a plecat Vlad Voiculescu. Cătălin Drulă, ministrul USR-PLUS al Transporturilor, declarase și el că premierul e un „zombie politic”.

„Am spus că nu comentez opiniile membrilor Cabinetului. Am spus asta și înainte. Tot ceea ce pot să îi asigur pe membrii Cabinetului este că, de fiecare dată, voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac și nu pe ceea ce spun. Îi asigur pe membrii Cabinetului că opiniile lor personale sunt opiniile lor personale. Îi voi evalua de fiecare dată pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac”, a declarat, duminică, Florin Cîțu.