15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:04
No menu items!

VIDEO Doi polițiști s-au filmat în drum spre muncă. Erau fericiți și ascultau manele. Șeful Poliției: „Nu înțeleg de ce erau așa euforici”

spot_img

Polițiștii din Bârlad vin la muncă pe ritm de manele. Cel puțin doi dintre ei s-au filmat în mașină, în drum spre serviciu, spun ei, într-o stare de excesivă bună dispoziție și ascultând manele, potrivit Vremea Nouă. Filmarea a ajuns pe You Tube și în atenția șefului Poliției din Bârlad care a începu o anchetă. „Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici!”

Şeful Poliţiei Locale Bârlad spune că a începu o anchetă pentru a afla dacă cei doi se aflau în timpul serviciului şi care era motivul pentru care erau atât de euforici.

În imaginile filmate în mașină, se vede că cei doi polițiști sunt extrem de bine dispuși, fluieră, chiuie, dansează, deși se aflau în mers pe un drum public.

“Am văzut şi eu acum două zile acest video şi am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-şi prelua tura. Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana şi şi-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înţeleg de ce erau aşa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanţele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program şi cum a ajuns acel material video pe reţelele de socializare.

Cei doi angajaţi până acum au avut o conduită ireproşabilă, chiar sunt doi poliţişti locali de nădejde, cu iniţiativă.

Nu ştiu ce sancţiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus Vasile Chelaru, şeful Poliţiei Locale, conform vremeanoua.ro.

Sursa video: Vremea Nouă