28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 14:48
No menu items!

VIDEO Ar fi putut provoca o tragedie. Șoferul unui bolid, filmat în timp ce întoarce maşina pe un pasaj suprateran, pe contrasens

spot_img

Imaginile au fost surprinse de la distanță pe un pasaj suprateran din Râmnicu Vâlcea. Omul care a filmat manevra șoferului a fost surprins de oprirea total nepotrivită a mașinii, în mijlocul șoselei. A urmat întoarcerea autoturismului, pe contrasens, în timp alte autoturisme treceau pe lângă el. Șoferul și-a continuat drumul pe contrasens. În orice moment s-ar fi putut produce o tragedie.

Filmarea a fost postată pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou Vâlcea” duminică seara, 25 iulie.

Filmarea a fost făcută din blocul aflat în vecinătatea pasajului.

Din imagini se observă un Mercedes SUV de culoare neagră oprit ilegal pe un pasaj suprateran peste calea ferată din Râmnicu Vâlcea, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

În spatele maşinii se observă o persoană, care cel mai probabil a coborât din autoturism şi care se asigură înainte de a traversa, printr-o zonă nepermisă, scrie Adevarul.

Sensurile de mers sunt despărţite prin separatoare prefabricate din beton, pe care pietonul trebuie să le sară, ca să ajungă pe sens opus.

Șoferul, în loc să-şi continue drumul, preferă să întoarcă pe contrasens, o manevra este extrem de riscantă fiind un singur sens de mers, iar până la breteaua de coborâre, din zona în care a oprit, este o distanţă de aproximativ 100 de metri.

Soluţia este extrem de riscantă, mai ales că pasajul nu este în linie dreaptă, iar vizibilitatea este scăzută.

Polițiștii s-au sesizat și îl caută pe șofer.

C.Dumitrescu