16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 19:09
No menu items!

VIDEO Andrew Tate și Tzancă Uraganu, opriți la operațiunea Blocada. Câte permise au fost luate

spot_img

Razie de amploare a poliției rutiere din București și Ilfov, sâmbătă noapte, sute de șoferi au fost prinși conducând cu viteză, băuți sau drogați la volan. Un bărbat băut și drogat a fost urmărit mai mulți kilometri, după a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.  Verificați de polițiști au fost și Andrew Tate, dar și manelistul Tzancă Uraganu.

Manelistul a făcut spectacol în fața polițiștilor și jurnaliștilor, îndemnând toți șoferii să evite să conducă sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și să adere la regulile rutiere. El circulă cu dovadă, după ce a fost prins, în urmă cu câteva zile, a fost prins cu viteză excesivă și a rămas fără permis.

@tzzzancauraganu

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Andrew Tate a fost, de asemenea, oprit în trafic. Milionarul britanic a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest. Ofițerii de poliție i-au explicat procedura de testare în engleză, iar în cele din urmă, rezultatele sale au fost negative.

În cadrul operațiunii de amploare, mai mulți șoferi au fost prinși drogați. Un tânăr de 22 de ani drogat, băut și fără permis a încercat să fugă de polițiștii din Măgurele, dar a fost prins la scurt timp după ce a fost urmărit de echipaje. Și pe străzile din Ciorogârla a fost depistat un șofer drogat cu cocaină și canabis.

Iar pe Bulevardul Pipera-Tunari, un bărbat a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Ulterior, toți șoferii drogați au fost duși pentru recoltarea probelor biologice.

IPJ Ilfov a anunțat că în urma neregulilor constatate, polițiștii rutieri din Ilfov au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale, au reținut 8 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

M. Nedelcu