12.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 23:35
No menu items!

Luna Plină în Fecioară și adormirea generală

spot_img

Dezideriu


Ei bine, a fost și Luna Plină în zodia Fecioară, una harnică, ocupată și nemulțumită în general de multe chestii, că altfel cum am mai evolua dacă am fi mereu mulțumiți cu locul în care ne aflăm și nu ne-am mai agita pentru nimic? Astfel, avem toți acum ocazia să împrumutăm din nemulțumirea zodiei Fecioară, din spiritul său pragmatic, perfecționist și cârcoteala generică, atât de dragă celor care încă mai au nervi.

Vă amintesc, orice Lună Plină vine cu un surplus de energie și pentru că axa Fecioară – Pești se ocupă nu doar cu munca, dar și cu somnul, probabil ați auzit poveștile oamenilor care ori au dormit foarte puțin și s-au trezit cu chef de viață, ori au dormit foarte mult și ar mai dormi puțin și acum.

De asemenea, pentru că există semnale de parcă ar fi Mercur retrograd ”sau ceva de genul”,  Mercur nu este retrograd, dar este foarte aproape de Soare și energia rezultată din treaba asta poate lăsa senzația că e retrograd. Nu e, dar iată ce confuzie generală și ce distractiv e, nu?

Combinația de energii poate fi foarte distractivă sau oribilă, în funcție de ce anume preferați să faceți cu ea. Dar, adevărul fie spus, variațiunea din perioada asta tinde spre direcția ”fă tot ce ține de tine ca să fie bine, dar păstrează o atitudine flexibilă pentru orice ar putea să apară între timp” sau cum ar spune vizionarii și luminile înțelepte ale omenirii: ”cel ce răbdare sau mare sau ceva de genul, frate”.

În plus, pentru că este contextul astral de asemenea natură, e posibil să aveți oarece sensibilități în exprimarea gândurilor, ideilor și sentimentelor, în mare parte pentru că nici voi nu le înțelegeți foarte bine. Altfel spus, înainte de a eticheta universul din jurul vostru într-un fel sau altul, încercați mai întâi să vă dați seama de ce ați vrea să etichetați universul din jurul vostru așa.

După cum vedeți, este un vals general în perioada asta și în perioada următoare, deci încercați să învățați dansul, pentru că suntem la final de ciclu (zodia Pești este cea care lasă loc de concluzii și face trecerea într-o etapă nouă) și e nevoie să știți ce aveți de făcut peste o lună de zile, când ajungem la zodia Berbec și un nou ”an astrologic”.  

#mercurretrograd

#dezideriu