18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 20:26

VIDEO. A urcat drogat la volan și a făcut praf 15 mașini: “Vă iubesc pe toți”

spot_img

Un tânăr din Iași a lovit 15 maşini după ce a urcat drogat la volan și a condus pe o distanţă de câţiva kilometri. A fost prins de proprietarul unuia dintre autoturismele avariate şi predat, ulterior, poliţiştilor. 

Șoferul s-a deplasat de la marginea municipiului către zona centrală, la volanul unui autoturism Skoda, iar pe traseu a lovit nu mai puţin de 15 maşini, conform News.ro.

Cele mai multe autoturisme, cinci la număr, au fost avariate în zona Gării din Iaşi. Aici şoferul şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului şi a încercat să fugă. El a fost prins de către unul dintre proprietarii maşinilor avariate, fiind apoi predat Poliţiei.

Şoferul a fost dus la o secţie de Poliţie din municipiu, dar a opus rezistenţă în momentul încătuşării. Pentru că era agitat şi spunea că se simte rău, poliţiştii au chemat ambulanţa. În urma analizelor medicale s-a constatat că bărbatul ar fi consumat droguri.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând a se stabili atât cuantumul pagubelor, cât şi împrejurările în care s-a petrecut incidentul.