-1.9 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 22:53
No menu items!

Un clujean a fost dus cu „mascații” la infecțioase, după ce a aflat, după operația pe cord, că s-a infectat cu Sars-CoV-2

spot_img

Operat pe cord, un clujean a fugit din spital după ce a aflat că este infectat cu COVID-19 și a fost luat de acasă cu mascații pentru a fi internat la spitalul de boli infecțioase. El s-a ales și cu dosar penal și va intra în protocolul de tratament al Ministerului Sănătății, refuzat de tot mai mulți români din cauza efectelor secundare pe care le produce.

Bărbatul, un clujean de 60 de ani din Turda, a fugit din spital deși abia fusese operat pe inimă, când a aflat că testul pentru infecția cu coronavirus a fost pozitiv, scriu jurnaliștii de la actualdecluj.ro. Conducerea spitalului a anunțat Poliția, care a deschis dosar penal. Pacientul a fost găsit la domiciliul său, în Turda, de unde a fost condus în urmă cu puține momente la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, într-o acțiune a ”mascaților” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Procurorii au fost sesizați, joi după-masă, de către personalul medical de la Medicală I, care a relatat că un pacient depistat pozitiv cu noul coronavirus Covid 19 a plecat din spital fără permisiunea cadrelor medicale şi astfel s-a sustras transferului către Spitalul de Boli Infecţioase. Pacietul a fugit din spital deşi cunoştea că este purtător al acestui virus, arată procurorii, ”nerespectând astfel măsurile cu privire la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.