24.6 C
București
luni, 29 mai 2023 - 19:14
No menu items!

Șoferița care a intrat cu mașina în motocicleta unui polițist, arestată preventiv pentru tentativă de omor

spot_img

Magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu mașina în motocicleta unui polițist, în urmă cu două zile în Buzău. Șoferița are 32 de ani, este psiholog și lucrează la RA-APPS București. Aceasta a fost supusă unei expertize psihiatrice, conform jurnaliștilor de stiridebuzau.ro.

Tănăra, în trecut angajată la spitalele Săpoca și Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, în Capitală, a afirmat că s-a speriat când polițistul aflat pe motocicletă a oprit-o în trafic. Acesta ar fi intenționat doar să-i pună în vedere să remedieze defecțiunile observate la sistemul de iluminare și semnalizare auto. Șoferița însă a pornit în trombă, fiind prinsă câteva străzi mai departe de colegii polițistului pe care l-a dărâmat de pe motociletă, înainte ca vehicolul să explodeze. Pe tot traseul, tânăra ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului prin trei intersecții.

După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, șoferița a fost testată pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopții, a trecut și printr-o expertiză psihiatrică, a primit ordonanță de reținere, iar vineri, un judecători pentru drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Rudele femeii susțin că aceasta era în ultima vreme foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme.

Sursa foto: stiridebuzau.ro