12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 15:09
No menu items!

Șocant! Un bărbat și-a ucis soția în fața copiilor și a postat-o moartă la Story, pe Facebook

spot_img

Un bărbat din Bistrița este suspectat că și-a ucis soția de 33 de ani în fața copiilor, acasă, apoi a postat la Story, pe contul său de Facebook, o poză cu ea moartă. Polițiștii sunt șocați de gravitatea faptelor.

Bărbatul de 34 de ani și-ar fi ucis soția sâmbătă după-amiază, după o ceartă conjugală. Ar fi înjunghiat-o în fața copiilor, apoi și-ar fi produs și el niște leziuni. Mai multe autospeciale de poliție și echipaje de prim ajutor au fost solicitate de vecini să intervină pe strada Axente Sever din municipiul Bistrița.

Martorii care au sunat la 112 au precizat că, la fața locului, o femeie de 33 de ani ar fi fost înjunghiată mortal. În același timp, soțul ei a primit ajutor de la echipajul Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, având și el răni de cuțit. Conform Bistrițeanul.ro, cei doi soți s-au certat, iar scandalul a degenerat. Se pare că cei doi soți s-ar fi rănit reciproc cu cuțitele, dar femeia a decedat. totul s-ar fi petrecut în fața copiilor.

După ce a văzut că nu mai respiră, soțul femeii a făcut un gest greu de imaginat. El a postat la story, pe Facebook, o fotografie cu soția sa moartă, plină de sânge, în casă.

”La data de 2 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Bistrița. Există suspiciunea unui omor. Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă ancheta.