22.3 C
București
vineri, 9 iunie 2023 - 23:52
No menu items!

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis soția. A mărturisit crima după ce a făcut un accident de mașină

spot_img

Un bărbat de 35 de ani și-a ucis, marți, soția cu 9 ani mai tânără, pentru că bănuia că îl înșeală. Tragedia a ieşit la iveală după lăsarea serii, când un apel la 112 anunţa că o maşină s-a răsturnat pe raza localităţii Gemenea. Şoferul i-a spus unui agent sosit la locul accidentului că și-a ucis soția.

După ce i-a luat viața femeii, individul a fugit cu o maşină, însă la doar 15 kilometri distanță a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Având mustrări de conștiință individul a mărturisit poliţiştilor veniţi la accident ce a făcut.

Tânăra de numai 26 de ani, mamă a doi copii mici, a fost găsită fără suflare.

Poliţistul a raportat imediat superiorilor săi, iar anchetatorii au pornit la adresa indicată unde cele spuse de bărbat s-au adeverit.

În locuinţă au ajuns şi poliţiştii criminalişti, dar şi procurorii. Aceştia au strâns probe pentru a afla cu exactitate cum s-a produs această nenorocire.

„La faţa locului am văzut o persoană care nu mai prezenta semne vitale, prezenta semne de violenţă şi au venit anchetatorii”, a declarat Victoria Nedelcu, asistent SAJ Dâmboviţa.

Cei doi aveau împreună doi băieţi: unul de un an şi patru luni, iar celălalt de doi ani şi şase luni.

Toţi locuiau în Târgovişte, împreună cu părinţii bărbatului, însă cu o seară înainte suspectul împreună cu soţia au mers la casa de la ţară, din comună Văleni. 

Bărbatul acuzat de crimă a ajuns în arestul poliţiei şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare.

Copiii vor rămâne deocamdată în grija bunicilor.