13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 3:04
No menu items!

Restricții pandemice: Blue Air reduce programul de zbor în lunile ianuarie şi februarie 2022

spot_img

Blue Air reduce programul de zbor în lunile ianuarie şi februarie 2022 pentru a se adapta la nivelul redus al cererii, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de ţările europene, se arată, miercuri, într-un comunicat,al companiei.

Reprezentanţii Blue Air au precizat că observă un comportament prudent din partea pasagerilor în această perioadă.

„Observăm că, din cauza restricţiilor de călătorie, foarte mulţi pasageri îşi reprogramează călătoriile din lunile ianuarie şi februarie, concentrându-se pe rezervarea vacanţelor de preajma sărbătorilor de Paşte şi din vară”, a afirmat Oana Petrescu, director general Blue Air.

Conform sursei citate, pasagerii pentru care este esenţial să zboare în perioada afectată de restricţii care urmează, se pot baza în continuare pe orarul de zbor Blue Air ajustat pentru a menţine cursele pentru care există cerere.

„Blue Air îşi va calibra programul de zbor, reducându-şi serviciile la un minim de operaţiuni până la sfarsitul lunii februarie 2022 şi concentrându-se pe Programul de Vară 22 cu o capacitate crescută, cu reţea extinsă şi flota reînnoită.

Începând cu aprilie 2022, Blue Air se aşteaptă la un mediu de călătorie mai sigur, o creştere puternică a cererii şi un apetit puternic pentru călătoriile de Paşte şi de vară”, se menţionează în comunicat.

Totodată, reprezentanţii Blue Air precizează că sunt pregătiţi să răspundă cererii semnificative a pasagerilor cu peste 50 de destinaţii noi adăugate la programul de vară, capacitate sporită, o flotă reînnoită de Boeing 737-8 MAX de ultimă generaţie şi o infrastructură digitală îmbunătăţită, care va oferi clienţilor săi experienţa The Better Way to Fly.