Tribut pentru Michael Jackson la cinci ani de la moartea sa

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 în Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente

michael jackson

Fanii lui Michael Jackson s-au reunit miercuri la monumentul funerar unde se odihnesc rămășițele artistului în cimitirul Forest Lawn din Glendale (Los Angeles) pentru a-i aduce un omagiu „regelui pop”, la cinci ani de la moartea sa, informează joi agenția EFE.

Zona de acces spre criptă a fost decorată cu mii de trandafiri roșii cumpărați de fani printr-o campanie lansată pe Internet, în timp ce vizitatori veniți din întreaga lume au expus cărți poștale, afișe și alte obiecte pentru a-l rememora pe artist.

Steaua lui Michael Jackson de pe Walk of Fame din Hollywood a fost un alt punct de întâlnire al admiratorilor artistului, unde au fost aprinse lumânări și au fost depuse flori și poze și a fost organizat un priveghi în memoria lui.

Celebrități precum Lady Gaga, Ludacris, Suzanne Sommers și Iman și-au exprimat, pe conturile lor de Twitter, afecțiunea față de artistul defunct.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 în Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente administrate de medicul său personal, Conrad Murray pentru a-i combate insomnia.

C.A.

NICIUN COMENTARIU