1.1 C
București
luni, 11 decembrie 2023 - 1:11
No menu items!

Trailerul oficial pentru Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

spot_img

 

În 1977, într-o galaxie nu aşa de îndepărtată, a apărut un film care a schimbat faţa cinematografiei pentru totdeauna şi care a inspirat şi va inspira generaţii peste generaţii de fani. Acest lucru poate fi foarte uşor observat dacă ne uităm la nebunia pe care a declanşat-o anunţul celui de-al şaptelea film din seria Star Wars, adică Episode VII – The Force Awakens.

Pe 19 octombrie a apărut şi mult-aşteptatul trailer pentru viitorul film pe pagina oficială de Facebook a celor de la Star Wars şi, evident, pe YouTube:

Încă de la primul film, Star Wars a fost un fenomen. Al doilea şi al treilea film, lansate în 1980 şi 1983 au continuat povestea primului şi au fost considerate excepţionale de întreaga lume. Următoarele trei filme, adică Episode I (1999), Episode II (2002) şi Episode III (2005), prezintă întâmplările ce au avut loc înainte evenimentelor din Episode IV – A New Hope, cel din 1977. Toată lumea este de acord cu faptul că cele trei filme originale sunt opere de artă, însă părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte episoadele 1, 2 şi 3, lucru ce pune foarte multă presiune pe (şi speranţă în) cel de-al şaptelea episod ce ajunge în cinematografele din România pe 18 Decembrie, anul acesta.

Octavian Cătuşanu