12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:54
No menu items!

Trafic blocat la Vama Borș I unde au loc descinderi de amploare. Vameșii români vizați într-un dosar

spot_img

Traficul prin punctul de intrare în ţară a fost blocat, marți dimineață, atât pe sensul de intrare în România, cât şi pe sensul de ieşire din ţară, iar vehiculele dirijate spre Punctul de trecere a frontierei Borş ll, pentru că la Vama Borș I are loc o acțiune comună a procurorilor din România şi Ungaria, iar vizaţi  într-un dosar de corupţie sunt vameşii români.

Traficul prin punctul de intrare în ţară dela Vama Borș I a fost blocat marți dimineață atât pe sensul de intrare în România, cât şi pe sensul de ieşire din ţară, vehiculele fiind dirijate spre Punctul de trecere a frontierei Borş ll.

Acolo s-au format cozi uriașe de mașini, iar procedurile sunt îngreunate.

Acțiunea a fost declanșată de poliţişti ai Direcţiei Generale Anticorupţie, coordonaţi de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, conform digi24.

Ei au descins încă de la 5 dimineața la Punctul de Trecere a Frontierei Borş I, la locuinţele mai multor poliţişti de frontieră, dar și la sediile Poliției de Frontieră din Borș.

Acțiunea vizează fapte de corupţie comise în legătură cu înlesnirea intrării în spaţiul Schengen a unor cetăţeni care nu îndeplinesc condiţiile pentru acest lucru, scrie presa locală.