-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 10:17
No menu items!

FOTO/ Tânăr, prins în timp ce încerca să fraudeze examenul pentru permisul de conducere

spot_img

Un tânăr din judeţul Giurgiu, care a ratat în repetate rânduri proba teoretică a examenului pentru permisul de conducere, a fost prins încercând să-l fraudeze. El a intrat, luni, în sala de examen cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, încearcă de mai mult timp să obţină permisul de conducere, însă deşi a susţinut de trei ori examenul teoretic, a ratat de fiecare dată. La a treia încercare, el a obţinut zero puncte la acest examen.

Luni, la a patra încercare de a trece de această probă, el a fost prins încercând să fraudeze.

„Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp şi alte echipamente cu un telefon mobil. Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări”, au transmis reprezentanții Prefecturii Giurgiu.

Potrivit acestora, este prima încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, în judeţul Giurgiu, însă la nivel naţional au mai existat  situaţii de acest fel. Ultima tentativă de fraudă la examenul auto a fost identificată la Giurgiu în anul 2018.

                                                                                                                    Adina Silav