0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:44
No menu items!

Termoenergetica, după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte: Există multe zone cu probleme similare. Resursele sunt limitate

spot_img

Termoenergetica a transmis, marți, după incidentul din sectorul 1, când un copil a suferit arsuri după ce a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, că sunt multe zone cu conducte fisurate în Capitală, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele care apar.

Incidentul a fost semnalat la call-center luni, la ora 20.00. S-a comunicat că un copil a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1.

Potrivit Termoenergetica, incidentul a avut loc într-un spațiu verde (împrejmuit parțial cu gard), situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieșit la suprafață.

Ulterior, zona a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție.

“Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm”, a precizat, marți, Termoenergetica.

Reprezentanți companii au menționat și faptul că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2.000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București.

Incidentul a avut loc luni, copilul căzând în groapa cu apă fierbinte în timp ce se juca lângă bloc, alături de alți copii. Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, având arsuri la un picior, iar Poliția a deschis o anchetă, făcându-se cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

                                                                                                                    Adina Silav