10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:10
No menu items!

Incident grav în Capitală. Copil rănit, după ce a căzut într-o groapă săpată la o conductă de apă caldă

spot_img

Un copil de 9 ani a căzut într-o groapă săpată pentru o conductă de apă caldă, în Sectorul 1 al Capitalei. Apa avea 95 de grade celsius, iar copilul a ajuns la spital cu arsuri de gradul 3.

Incidentul a avut loc, luni, copilul căzând în groapa cu apă fierbinte în timp ce se juca lângă bloc, alături de alți copii.

”Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei. 

Sursa citată a precizat că minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând, la un picior, leziuni prin arsură.

”În cauză Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a mai transmis Poliţia Capitalei. 

Oamenii din Sectorul 1 al Capitalei au făcut sesizări peste sesizări, după ce s-a produs o avarie la o conductă cu apă fierbinte. Pe o suprafață de 10-15 metri, între blocuri, s-a format o mlaștină cu apă clocotită.

”Sesizările au fost făcute și în scris, există și sesizări înregistrate pe site-ul RADET. Noi nu am știut cât de fierbinte e apa, doar am anunțat că este aici un loc în care iese la suprafață apă fierbinte și am ferit copiii să nu se joace acolo, neștiind despre ce este vorba, dar nu a venit nimeni, nu a fost împrejmuit până acum”, a declarat pentru Antena 3, Mihai Eremia, tatăl copilului rănit.

                                                                                                                    Adina Silav