19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 3:42
No menu items!

Mihai Tudose către Florin Cîțu: „Care români vor simți creșterea nivelului de trai? Ăia care mai trăiesc?”

spot_img

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, fost premier, îl acuză pe premierul demis Florin Cîțu  de criza pandemică și de cea economică, în timp ce vorbește oamenilor despre „creșterea nivelului de trai”.

„Împrumutăm la cele mai mari dobânzi din Europa. Avem cel mai mare preț la energie. Avem cei mai multi morți. Textul ăsta că peste tot în lume e pandemia… păi și în Belgia e pandemie și mor 10 pe zi, nu 300. Ce se întâmplă în Belgia? Spre deosebire de România, acolo Guvernul a fost coerent și a explicat lumii ce face vaccinul, a zis că nu te face Superman, Batman, să te lupți cu locomotiva, ci nu mai faci forme grave să ajungi la spital.

La noi este ceea ce eu numesc experiment cu ceea ce se întâmplă cu o țară dat pe mâna unor incapabili, inconștienți. Rezultatele le vedem cu toții. Nu poți să vii ca premier acum două zile să spui că vor simți românii efectele creșterii economice în nivelul de trai. Care români? Ăia care mai trăiesc? Sau ceilalți, Dumnezeu să-i ierte?”, a comentat Mihai Tudose, luni, la România TV.

Marilena Nedelcu