13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 19:12
No menu items!

Tatăl vitreg al fetiţei găsite moartă în Arad a recunoscut totul. Motivul halucinat pentru care a ucis-o pe micuță

spot_img

Tatăl vitreg al fetiţei, care a fost găsită moartă și incendiată la Arad, și-a recunoscut, marți, oribila faptă. El a mărturisit anchetatorilor că a dat-o cu capul de pereţi până a murit, pentru că aceasta voia să se joace și l-a deranjat.

Tânărul, de 23 de ani, reținut de polițiști în cazul fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad, a recunoscut în cele din urmă că lovit-o cu capul de perete. Când a văzut că nu mai respiră, a pus trupul fetiței într-un geamantan şi l-a transportat pe un teren viran. Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

“A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Bărbatul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Arad, cu propunere de arestare preventivă.

El este acuzat pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Trupul fetiţei de 4 ani a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. 

                                                                                                                    Adina Silav