9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 18:41
No menu items!

Tatăl vitreg al fetiței, care a fost găsită moartă și incendiată la Arad, a fost reținut

spot_img

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut. Asta după ce un apel telefonic efectuat în urma mediatizării fotografiei i-a condus pe anchetatori direct la ușa apartamentului mamei fetei.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. 

Fetița avea patru ani și mai avea un frățior în vârstă de trei ani. Copiii locuiau într-un apartament din Vlaicu, alături de mama lor și de iubitul acesteia, un tânăr de 23 de ani. Cei doi trăiau în concubinaj de aproximativ un an și jumătate.

Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar la momentul decesului fetiței de patru ani aceasta era în spital, pentru a naște. Luni, femeia a ajuns acasă, iar concubinul acesteia i-a spus că fiica ei se afla în vecini.

După ce polițiștii au descins în apartament, mama împreună cu bebelușul, dar și cu băiatul de trei ani au fost conduși la un centru al DGASPC, iar tânărul de 23 de ani a fost condus la audieri.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!”, se arată într-o postare a Poliției.

Potrivit aradon.ro, tânărul ar fi declarat în cadrul audierilor că sâmbătă a vrut să le facă baie celor doi copii, fetiței de 4 ani și fratelui acesteia în vârstă de 3 ani, și că, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap și a murit. Apoi, ar fi pus trupul neînsuflețit al micuței într-un geamantan, a comandat un taxi și a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar că nu l-a incendiat.

Mama fetiței va fi audiată astăzi de procurori.

                                                                                                                   Adina Silav