0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 10:46
No menu items!

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, acuze la adresa unei “monstruoase coaliții”

spot_img

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, acuză PNL, PSD, UDMR și AUR că au format ”monstruoasa coaliție” împotriva sănătății publice, chiar în ziua recordului de decese. Ea se referă la votul privind dezbaterea urgentă a proiectului legii certificatului verde în Camera Deputaților. 

Ioana Mihăilă acuză PNL, PSD, UDMR și AUR că nu au votat urgentarea proiectului privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, deși public clamează că vor măsuri de limitare a pandemiei.

”În ziua cu recordul absolut de morți de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliție împotriva sănătății publice.

Liderii de grupuri parlamentare PNL, PSD, UDMR și AUR au respins dezbaterea urgentă a Legii Certificatului Verde în Camera Deputaților.

Că AUR este un partid antivaccinist nu mai poate mira pe nimeni.

Dar că partide care clamează responsabilitatea față de țară și popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâșietor și complet de neînțeles.

591 de decese provocate de virusul SARS-COV-2 vor fi anunțate astăzi oficial, conform Grupului de Comunicare Strategică”, scrie Ioana Mihăilă.

Proiectul de lege privind certificatul verde obligatoriu la locul de muncă a fost respins săptămâna trecută în Senat, acum fiind înregistrat în Camera Deputaților pentru dezbatere și vot final.

E. Stan