10 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 1:56

Tatăl Alexandrei, mesaj cutremurător: “Aduceți fata acasă!”

spot_img

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a făcut primele declarații de la dispariția copilei, într-un interviu acordat pentru Mihai Gâdea, prezentat joi seară, la “Sinteza Zilei”. Bărbatul a spus că întreaga familie nu și-a pierdut încrederea și speră cu toții ca fata să fie găsită în viață.  

Nu mi-am pierdut încrederea, cred că este în viață, abia aștept să o văd. Sper să dea un rezultat (căutarea, n.r.). Nu ne-am îndoit niciodată, noi credem că este vie”, a spus Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, la Antena 3.

Ioan Măceșanu a povestit cum a decurs ziua de 24 iulie până el și soția sa și-au dat seama că Alexandra a pățit ceva rău. După mai multe apeluri către Alexandra, s-au îngrijorat pentru că telefonul continua să rămână închis, fata nu apărea acasă și niciunul dintre prietenii ei nu știau nimic de ea. La ora 20.30, Ioan Măceșanu a mers la Poliție și a anunțat dispariția fetei. I s-a spus, însă, să revină dimineață. 

Ioan Măceșanu a subliniat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă de miercuri seară, când a sesizat prima oară dispariția Alexandrei. A urmat atunci prima noapte albă, plină de griji, pentru cei doi părinți.

Tatăl Alexandrei a făcut la “Sinteza Zilei” și o dezvăluire despre Alexandra. “Visul ei este să devină polițistă. Se uita la filme și la știri”, a spus el.  Ca o ironie, polițiștii pe care ea i-a chemat în ajutor nu au reușit să o salveze din casa groazei.  

La ora 22.30, Ioan Măceșanu, extrem de afectat  și obosit, a transmis răpitorilor un mesaj: “Uit tot, retrag tot, aduceți fata acasă”. 

Ioan Măceșanu a avut un mesaj cutremurător și pentru Gheorghe Dincă. 

“I-aș transmite să ardă în iad, dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l păzească!”