39.1 C
București
miercuri, 17 iulie 2024 - 19:28
No menu items!

Tarom a încheiat asigurări medicale private pentru toți angajații

spot_img

Tarom a încheiat un contract cu Asirom Vig pentru asigurări medicale private pentru toți cei 1.750 de angajați ai săi. Tarom susține că a realizat astfel o reducere de costuri de circa 16 milioane de lei față de contractul precedent, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

”Contractul de asigurare pentru cei peste 1.750 de angajaţi Tarom este în valoare de 452.000 de euro/an, pentru o perioadă de trei ani. Compania naţională Tarom anunţă o economie considerabilă faţă de condiţiile communicate de către fostul furnizor de servicii de asigurare, în valoare de 16 milioane lei (3,44 milioane euro). Această economie a fost posibilă prin remodelarea pachetelor de acoperiri ale poliţei urmărind, în acelasi timp, obţinerea unor avantaje suplimentare pentru angajaţii companiei”, mai arată comunicatul.

Potrivit Tarom, asigurarea medicală în regim privat este o premieră pentru angajații companiei, iar aceștia vor beneficia pentru următorii 3 ani de servicii medicale complete, în regim privat, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, într-o rețea extinsă la nivel național și internațional. 

„Polița de asigurare acoperă inclusiv afecțiuni medicale pre-existente și cornice, spitalizare, ambulatoriu, intervenții chirurgicale, medicamente și nu în ultimul rând transport medical”, transmite compania.

Tarom estimează pentru acest an un profit brut de 27.470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei. În plus, pentru anul 2018, Tarom a prevăzut o sumă de 440,25 milioane lei pentru investiţii, potrivit bugetului aprobat la finalul lunii martie de Guvern.

În 2016, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), iar societatea nu a mai înregistrat profit din 2007.

Alex Militaru