7.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 15:46
No menu items!

Tânăr din județul Maramureș, reţinut de poliţişti după ce a agresat sexual două femei pe stradă

spot_img

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul maramureșean Giuleşti, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a agresat sexual două femei pe stradă, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi de către o femeie de 69 de ani că în zona centrală a localităţii un bărbat ar fi agresat-o sexual.

“Cercetările au confirmat aceste aspecte, sens în care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri (…) şi agresiune sexuală.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a rezultat faptul că de faţă a fost şi o tânără de 19 ani din Breb, asupra căreia bărbatul ar fi comis acelaşi tip de acte de agresiune sexuală.

Poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din Giuleşti, care este bănuit de comiterea faptelor”, a precizat Ionela Cozma.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureş, urmând ca în cursul zilei de luni, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei să dispună o măsură preventivă.