19.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 9:17
No menu items!

SUA: Parc de distracții dedicat 100% adulților

spot_img

Un trib de amerindieni din statul american Dakota de Sud a avut ideea deschiderii unei zone pentru adulți dedicate integral universului marijuanei, potrivit publicației Le Point.

Acest paradis al fumătorilor veseli sau apatici se va deschide pe 31 decembrie în orașul Flandreau.

Acest plan halucinant le aparține membrilor tribului Santee, o ramură a celebrilor Sioux și cunoscuți ca foarte buni oameni de afaceri. Cei 400 de membri ai tribului dețin deja un cazino, un hotel și o fermă, într-o zonă rurală care nu atrage turismul de masă.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă prin decizia Departamentului Justiției din SUA, care le-a dat voie amerindienilor să dispună de pământurile lor așa cum doresc.

Până acum, doar cinci din statele federației au legalizat consumul de canabis în scopuri recreative – Washington, Colorado, Alaska, Oregon și Washington DC.

Membrii tribului vor cultiva chiar ei ierburile, astfel încât este de așteptat ca veniturile nete să fie la un nivel considerabil. Potrivit publicației Time, profitul anual previzionat este de 24 de milioane de dolari.

În funcție de tipul de plantă, prețul unui gram va varia între 12,50 și 15 dolari, iar consumul este limitat doar la incinta parcului.

T.S.