17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 16:46

Ștefan Florescu a adunat peste 20.000 de semnături și va candida independent, dar „dependent de oameni”

spot_img

Candidatul independent la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, își anunță susținătorii că a strâns deja peste 20.000 de semnături, mulțumindu-le pe această cale că au încredere în el și că-i sunt alături și promițând că nu va dezamăgi.

Președintele Fundației „Din Suflet pentru Suflet”, Ștefan Florescu, își va depune, în perioada următoare, dosarul cu listele de semnături la Circumscripția Electorală numărul 6 din Sectorul 6. Ștefan Florescu va candida independent, dar va rămâne „dependent de oameni”.

Peste 20.000 de semnături în sprijinul candidaturii mele ca independent pentru Primăria Sectorului 6 la alegerile locale din 5 iunie 2016! Mulţumesc tuturor celor care au semnat şi mi-au dat încrederea lor!! Promit că nu am să dezamăgesc! În zilele următoare îmi voi depune candidatura, cu speranţă şi credinţa în Dumnezeu şi în oamenii din Sectorul 6. Fiindcă eu sunt cu adevărat candidatul oamenilor, nu al partidelor şi mă prezint cu fruntea sus în faţa cetăţenilor, al căror interes am să-l reprezint întotdeauna cinstit şi dedicat valorilor morale ale comunităţii noastre. Din suflet şi cu tot sufletul meu voi face tot ceea ce depinde de mine pentru că Sectorul 6 să fie cel mai frumos Sector al Capitalei. Pun în slujba cetăţenilor întreaga experienţă administrativă acumulată şi îmi doresc să pornim la drum împreună, să luăm decizii împreună, să construim şi să dezvoltăm împreună Sectorul 6! Să ne ajute Dumnezeu!

Ștefan Florescu
președintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet”

Valeriu Motoc