10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 20:47

Șeful PNL Giurgiu, Marin Anton, demis pentru declarațiile pro PSD, deși era sigur că nu va fi sancționat

spot_img

Biroul Executiv Național al PNL a votat, luni, demiterea lui Marin Anton din funcția de președinte al filialei PNL Giurgiu, după ce acesta a declarat că familia sa votează PSD dacă se dă legea grațierii.

Deși era convins că nu va fi demis, declarând în exclusivitate pentru Sursa Zilei că Ludovic Orban are încredere el și știe că se luptă cu PSD în Giurgiu, Marin Anton s-a văzut demis în ședința de luni a liberalilor.

Potrivit unor surse, Ludovic Orban a fost extrem de nervos, din cauza declarațiilor lui Marin Anton, pe care le-a catalogat drept „o bătaie de joc”. „Dacă un președinte de filială își permite să facă astfel de declarații care încalcă grosolan linia partidelor și produc daune inestimabile, eu consider că astfel de președinți trebuie să plece acasă. Dacă nu luăm măsuri înseamnă că distrugem munca fiecăruia care a construit în partidul ăsta și eu personal nu tolerez o asemenea bătaie de joc”, ar fi spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, luni, pentru Sursa Zilei, că „foarte mulți au înțeles greșit afirmațiile de vineri” și că „președintele partidului și mulți din conducere știu cum mă lupt eu în Giurgiu cu PSD și cu gașca lui Bădălău”.

Valeriu Motoc