7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 20:16
No menu items!

Activiștii #rezist: Daciane, mai taie dracului din legături. PLUS să scape de membrii compromiși

spot_img

Activiștii #rezist lansează un atac dur la adresa fostului premier Dacian Cioloș, după ce acesta a afirmat, reacționând la acuzațiile istoricului Marius Oprea, că „există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate”.

Cei de la Rezist scriu pe pagina de Facebook că speră ca PLUS să dea la o parte membrii compromiși.

Am tăcut când “gurile rele” spuneau că Dacian e fiu de milițian, la fel ca Dragnea.

Am tăcut când “gurile rele” spuneau că Dacian a fost membru Vatra Românească, organizației a cărei apariție a fost facilitată de foști ofițeri ai Securității.

Am tăcut când “gurile rele” spuneau că Dacian a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat, încă din 1994.

Am tăcut când Dacian s-a apucat să facâ pe gentelmanul cu o vită arogantă care îl îgnoră pe Președintele României votat de peste 6 milioane de români.

Am tăcut pentru că în jurul RO100 și MRÎ s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine. Oameni noi.

Am tăcut pentru că nu ne plac tătucii și nu avem încredere în partidele conduse de tătuci, așa cum sunt PSD, ALDE și UDMR.

Dar, Daciane, când spui că “sigur se poate «demonstra» că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate” noi îți spunem să mai tai dracului din ele că întreaga ta viață, activitate și carieră reprezintă o serie lungă de astfel de «demonstrații»”.

Activiștii #rezist își exprimă speranța „ca PLUS să aibă puterea să treacă peste acest incident nefericit și să aibă înțelepciunea pe viitor să dea la o parte orice membru care se va dovedi că e compromis, indiferent de cât de dureroasă va fi despărțirea”.

Valeriu Motoc