16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:41
No menu items!

Se ascute lupta în coaliție. Alina Gorghiu despre primarul Timișoarei, Dominic Fritz: „Este scandalos!”

spot_img

Liderul PNL, Alina Gorghiu, susține că primarul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, nu are nicio soluție pentru a rezolva problema Colterm și că „este scandalos” ce se întâmplă.

Colterm Timișoara a primit o amendă de 21 de milioane de euro pentru că nu a cumpărat certificatele anti-poluare pentru 2020. Alina Gorghiu susține că primarul Dominic Fritz trebuia să vină cu soluții, nu să aștepte banii de la Guvern.

„Problema Colterm este foarte gravă și trebuie găsită urgent soluție. Regretabil că nu aud nimic de la primar. Doar că el e discret și alții au stricat.

Nu fac vreun concurs cu Dl Fritz de genul „cine deschide ușa mai repede” și nici nu așteaptă cineva vreun mulțumesc, dar, să nu ai soluții, la un an de când ai fost ales, asta mi se pare scandalos. Iar o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili se impune. Sigur găsește prin primaria sa, că parca zicea la un moment dat despre viceprimarul Lațcău “că poate fi trezit la 3 noaptea să spună cum trebuie restructurat Colterm”…între timp, noaptea a trecut, personajele fără soluții rămân.”, a spus Alina Gorghiu.

E. Stan