29 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 18:05
No menu items!

Scandal pe Aeroportul Otopeni din cauza noilor restricții. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

spot_img

Mai mulţi pasageri care au ajuns, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă au făcut scandal, fiind nemulţumiţi de noile restricţii. S-a produs aglomeraţie, după ce zeci de curse, cu sute de pasageri au venit din zona roşie şi galbenă, iar oamenii au fost nevoiți să aștepte la coadă zeci de minute, iar DSP are doar 7 angajaţi în terminalul de sosiri pentru a verifica documentele pasagerilor. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei de Frontieră pentru a calma spiritele. 

„Traficul pe aeroportul Henri Coandă de derulează normal. S-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei de azi, generate, pe de o parte, de faptul că, în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulţumiţi de noile restricţii care au avut un comportament recalcitrant faţă de personalul autorităţilor cu atribuţii de control al documentelor de intrare în ţară”, a transmis, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).  

Potrivit CNAB, situaţia a fost ţinută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi Bucureşti, jandarmilor şi ai Poliţiei de Frontieră.  

„Este posibil ca astfel de aglomerări punctuale să apară în continuare, personalul CNAB urmând să acorde, în continuare, tot sprijinul reprezentanţilor autorităţilor cu atribuţii de control şi menţinere a ordinii publice”, au mai transmis oficialii companiei.