19.5 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 2:49
No menu items!

S-a înființat Camera de Comerț Bilaterală România-Palestina

spot_img

Preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, a primit, miercuri, vizita oficială a ministrului turismului și antichităților din Palestina, Rulă Ma’ayah Albandak, cu ocazia deschiderii oficiale a Camerei de Comerț Bilaterale România – Palestina.

La evenimentul la care a participat și a Excelența Sa Fuad Kokaly, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Palestinei, au susținut alocuțiuni directorul general al UCCBR, Radu Zaharia, şi coorodonatorul Zonei Non-Europene din cadrul Ministerului Economiei, Adrian Cristea, care a ţinut să precizeze nevoia dezvoltării relațiilor economice și comerciale între țările noastre.

Înființarea Camerei de Comerț Bilaterale România-Palestina marchează un pas important în procesul de dezvoltare continuă a relațiilor economice şi comerciale dintre cele două ţări, deschiderea oficială a Camerei de Comerț Bilaterale România – Palestina, s-a încheiat cu o recepție în cadrul căreia au fost dezvoltate posibile colaborări viitoare privind turismul bilateral româno-palestinian.

Potrivit lui Rula Ma’ayah Albandak, românii se află în topul turiștilor care vizitează Palestina, în ce privește numărul lor și cel al înnoptărilor. „Mereu spun că, din punct de vedere al miniștrilor sau al oamenilor care lucrează în Guvern, nu putem reuși dacă lucrăm singuri. Pentru a reuși, pentru a îmbunătăți sectoarele noastre, ar trebui să fie întotdeauna cooperare puternică între sectoarele private. Există cooperare de multă vreme între Palestina și România și noi, ca Minister al Turismului, vrem să avem cooperare în domeniul turismului între țările noastre”, a spus Rula Ma’ayah Albandak.

Ea a precizat că își dorește ca din ce în ce mai mulți români să viziteze Palestina.

Olimpia Diaconiuc