17.4 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 13:23
No menu items!

RUSIA 2018. Pe ce finală pariază starul englez David Beckham

spot_img

Fosta vedetă a fotbalului englez David Beckham mizează pe o finală Anglia – Argentina la Cupa Mondială 2018, chiar dacă „naţionala” ţării sale a debutat la competiţia din Rusia cu o victorie chinuită în faţa Tunisiei (2-1).

Anglia, care va înfrunta Belgia pe 28 iunie, în Grupa C, nu a reuşit să strălucească la ultimele ediţii ale Cupei Mondiale, în condițiile în care nu a mai atins sferturile de finală din 2006, când Beckham a purtat banderola de căpitan.

„Cred că Argentina va înfrunta Anglia în finală”, a spus fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid. „Pariez, desigur, pe Anglia că va câştiga competiţia, însă pentru că sunt părtinitor şi pasionat de ţara mea”, a glumit el.

Beckham, care a participat la trei ediţii ale Cupei Mondiale, a mărturisit că jucătorii antrenați de selecţionerul Gareth Southgate vor avea o misiune dificilă în Rusia, în condiţiile formează o echipă tânără şi lipsită de experienţă.

„Sunt foarte bucuros că am câştigat primul meci. Anglia are o echipă foarte tânără, care nu are încă prea multă experienţă, iar greul abia începe pentru ea la Cupa Mondială, deoarece sunt multe echipe bune”, a spus starul englez.

Marile favorite ale turneului final din Rusia, între care Germania, campioana mondială en titre, şi Argentina, au început cu stângul competiţia. Germanii au fost învinşi de Mexic (1-0) în meciul de debut, în timp ce argentinienii s-au împiedicat de Islanda (1-1), după ce starul Lionel Messi a ratat un penalty. Brazilia a început, la rândul său, cu un egal contra Elveţiei (1-1).

E.S.