10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 21:28
No menu items!

Românii au speriat Germania. Zeci de persoane au atacat o secție de Poliție, încercând să elibereze un tânăr acuzat de viol

spot_img

Polițiștii dintr-o secție din localitatea Miesbach, sudul Bavariei, au fost atacați de un grup de români, care a încercat să elibereze un tânăr acuzat de viol.

Totul a pornit de la arestarea tânărului, de 22 de ani, de naționalitate română, luni seara, în orașul german Miesbach. Acesta a fost acuzat că a agresat sexual un băiat de 4 ani într-o toaletă publică din Hausham.

Marți, în jurul prânzului, aproximativ 30 de membri ai familiei tânărului au mers la secția de poliție și au încercat să-l elibereze cu forța pe cel arestat, informează Merkur.de. Rudele tânărului au aruncat cu pietre și cu pantofi și au smuls ușa din balamale, susținând că tânărul este nevinovat, fiind comis un abuz.

Depășiți numeric, polițiștii germani au solicitat ajutorul colegilor din alte orașe, în total fiind implicați în operațiune 135 de oameni de ordine și 35 de persoane de la Crucea Roșie Bavareză (BRK). Doi polițiști și trei români au fost răniți în urma atacului. Germanii au fost loviți cu pumnul, în timp ce românii au fost răniți în urma ripostei forțelor de ordine, cu bastoane și gaze lacrimogene.

                                                                                                             Adina Silav