14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:52

FOTO Florin Cîțu conducea o mașină sport când polițiștii americani l-au prins băut la volan

spot_img

În anul 2000 când Florin Cîțu avea 28 de ani se afla de 8 ani în Iowa și își susținea doctoratul. În noaptea în care a fost depistat băut la volan, actualul premier conducea o mașină sport, un Ford Probe din anii 90. La Briefingul la care a recunoscut întâmplarea din 2000, Cîțu a spus și că a trebuit să își vândă mașina pentru a plăti amenda în valoare de peste 1000 de euro.

Actualul premier a fost reținut doar o noapte, iar a doua zi, dus în fața judecătorului, a dezvăluit pentru Libertatea o sursă care a dorit să își păstreze anonimatul.

Amenda, foarte mare, la care s-au adăugat cheltuielile de judecată l-au determinat pe tânărul Florin Cîțu să își vândă mașina. “Am mers un an pe jos”, a dezvăluit premierul la briefingul de miercuri.

Autoturismul pe care îl condecea Cîțu era un Ford Probe, un model sport coupe. Era marca prin care cei de la Ford încercau să înlocuiască vechiul lor Mustang, scrie Libertatea.

„Era deja o mașină veche, fabricată în anii 90. Florin a trebuit să o vândă ca să poată plăti amenda de peste 1.000 de dolari”, au mai povestit sursele Libertatea.

C.D.