10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 13:16
No menu items!

România 3.0: Statul paralel sub asediu. Investigație crucială a Congresului SUA

spot_img

O comisie a Congresului SUA va începe investigarea implicării ilegale și abuzive a Kleptocracy Unit – o structură globală anti-corupție, înființată în 2011, în cadrul Departamentului de Justiție -, într-o serie de dosare anti-corupție din întreaga lume, inclusiv din România, arată fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, într-o postare pe platforma România 3.0. 

“Din informațiile mele, apar din ce în ce mai multe elemente care arată că această structura a <<primit>> teme și ținte direct de la organizațiile lui George Soros. Țintele erau globale, din mai multe state ale lumii. Apar tot mai multe indicii că Direcția Națională Anticorupție a lucrat cu DOJ în o serie de dosare și a conspirat alături de Kleptocracy Unit în interesul lui George Soros.

Până se mișcă Parlamentul României și Comisiile de control, până Coaliția de guvernare va lua măsurile care se impun, vă anunț că o comisie a Congresului SUA va începe investigarea implicării ilegale și abuzive a Kleptocracy Unit, cu probe concrete, în o serie de dosare anti-corupție din întreaga lume.

Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA. A venit vremea ca aceste practici abuzive și ilegale să fie dezvăluite și investigate.”, arată Dragomir în textul publicat pe România 3.0. 

R.D.