România 3.0: Cine este noul judecător din dosarul “Black Cube”

O judecătoare abia promovată de la Judecătoria Sectorului 4 la Tribunalul București o va înlocui pe Elena Burlan – Pușcaș (cercetată sub control judiciar de DNA, după ce a fost acuzată de luare de mită) în dosarul “Black Cube”. Dezvăluirea a fost făcută, vineri, de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, într-o postare pe platforma România 3.0. , sub titlul: “DNA = DIICOT. Culoarele securiste din justiție duduie“. 

Potrivit lui Daniel Dragomir, judecătoarea Ramona Marina Feurdean este “bună prietenă a Danei Tițian (consiliera Laurei Codruța Kovesi – n.r.) de la DNA și semnatară a tuturor memoriilor judecătorilor #rezistenți.

“După ce au ținut-o pe Burlan să judece de 9 ori în BlackCube, după ce au săltat-o pe Burlan, cine credeți că a intrat în dosarul BlackCube Feurdean Ramona Marina, de abia promovată de la Judecătoria sector 4 la Tribunalul București, bună prietenă a Danei Tițian de la DNA și semnatară a tuturor memoriilor judecătorilor #rezistenți.

Echipa Kovesi – Horodniceanu e terifiată de dosarul BlackCube. Foarte bine, mignonilor, chiar aveți de ce să vă fie frică. Continuați să vă deconspirați!”, scrie Daniel Dragomir, pe România 3.0. 

R.D.

NICIUN COMENTARIU